Diensten

Dry stacking

Voor kleine tot half grote boten kun je bij Ribowa na een dag varen je boot weer droog in de rekken plaatsen! Geen aangroei, dus geen grote schoonmaakbeurt aan het einde van het seizoen. Het werkt heel eenvoudig; je geeft aan wanneer je gaat varen, wij zorgen er voor dat de boot aangemeerd ligt zodat je meteen kunt genieten van je welverdiende dag watersport!

Meer informatie
Hoge rekken met boten erin gestapeld
Een opgehesen boot dat wordt schoon gespoten

Botenlift

Onze boten lift kan schepen tot 17 ton liften met een maximale scheepslengte van 13 meter. Wil je je boot transporteren per trailer of dieplader? Wij regelen met grote precisie dat jouw waardevolle boot op de juiste manier geladen word. Ook kunnen wij je boot uit het water hijsen voor onderhoud of reparaties, schoonmaken van het onderwaterschip en het aanbrengen van anti-fouling. Bij eventuele schade aan je boot kunnen wij snel je boot 'hoog en droog' krijgen om uitgebreide vervolgschade te voorkomen.

Meer informatie
Buitenstalling met meerdere boten

Stalling

Je kunt bij ons terecht voor zomer- en winterstallingen van je boot of trailer. Wij zijn in het bezit van een botenlift met een hijs capaciteit tot 17 ton en een maximale scheepslengte van 13 meter. Tevens stallen wij boten voor kortere tijd. Je kunt hierbij denken aan enkele dagen tot meerdere maanden. Sinds 2012 is het bij ons ook mogelijk om uw boot verwarmd en overdekt te stallen voor de winterperiode. Ook bieden wij de mogelijkheid om werkzaamheden te verrichten aan je boot. Vergeet niet tijdig een afspraak te maken voor uw stalling en winteronderhoud!

Meer informatie

Jachtschilderwerk en coating

Schilderwerk is niet alleen het uiterlijk van je boot, maar heeft ook direct invloed op de levensduur. Een goed geschilderde en bijgehouden boot zal geen roest of corrosie vertonen, en dit zal ook invloed hebben op de waarde van de boot. Wij hebben een team jachtschilders die zijn gespecialiseerd in het spuiten en schilderen van boten. Dankzij de jaren lange ervaring en de kennis van de producten, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. De systemen die wij gebruiken zijn: Alexseal Awlgrip International De IJssel coatings Ben je geïnteresseerd neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie
Een opgehesen witte glimmende boot
Man bezig met het stralen van een opgehesen boot

Stralen

Als booteigenaar wil je uiteraard dat je boot er netjes geschilderd bij ligt. Om je stalen schip goed te conserveren is een goede voorbewerking van groot belang. Om er zeker van te zijn dat het verfsysteem dat word aangebracht een goede hechting heeft op het staal, is het belangrijk dat het staal schoon is. Alle vreemde materialen zoals roest, walshuid en oude verfsystemen moeten worden verwijderd. Door het stalen oppervlak te stralen naar een reinheid van sa2,5 garanderen wij de hechting van het nieuwe verfsysteem. Doordat wij het stralen in eigen beheer doen kunnen wij altijd snel schakelen en zijn er geen lange wachttijden. Ben je geïnteresseerd neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie
Dichtbij-opname van een hand dat sleutelt aan een motor

Onderhoud

Wij verzorgen iedere vorm van onderhoud aan jouw boot of motor. Naast onze specialisatie in Suzuki motoren hebben we kennis van alle inboard- en outboard motoren, en doen we onderhoud aan alle types motoren. Dit varieert van een kleine beurt met filters en bougies tot een volledige overhaul. Onze moderne werkplaats is helemaal uitgerust om het onderhoud schoon en veilig uit te voeren. Na onderhoud testen wij het geleverde werk uitgebreid om zeker te weten dat jij onbezorgd weer kunt genieten op het water.

Meer informatie

Reparatie

Helaas zijn reparaties aan je boot/motor wel eens noodzakelijk, wat er ook gebeurd is wij kunnen het weer voor je repareren. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in suzuki buitenboord motoren maar ook schade aan je polyester kunnen wij perfect repareren. Wij repareren ook op locatie, in binnen en buitenland. Voor uitgebreide reparatieverslagen, bekijk ook onze Flickr pagina via deze link

Meer informatie
Man sleutelt aan motor

Installatie

Heb je een casco dat afgebouwd moet worden, wil je je huidige boot verbeteren of hermotoriseren dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in verschillende technieken. Denk hierbij aan motorisering, schroeven/aandrijvingen, besturings installaties, elektrische installaties, staal/rvs werkzaamheden en polyester werkzaamheden.

Meer informatie
Blootgelegde motor in boot
Man met lashelm op aan het lassen

Refit

Wij vervangen installaties of apparatuur aan boord van je boot. In vaktermen noemen we dat refit of retrofit. Denk hierbij aan een totale vervanging van een benzine of diesel motor, elektrische installaties, het aanpassen van bestaande bouw (staal/polyester), Ook het achteraf inbouwen van boegschroef of hekschroef behoort tot de mogelijkheden. Wij adviseren je professioneel over welke opties voor jouw boot de beste kunnen zijn. Wij kunnen alle merken leveren en hebben de expertise om dit ook voor je in te bouwen. Wij verbouwen en vervangen zo, dat het eruit ziet alsof het door de oorspronkelijke werf is ingebouwd.

Meer informatie

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier.