Stalling en lift

Stalling

Je kunt bij ons terecht voor zomer- en winterstallingen van je boot of trailer. Wij zijn in het bezit van een botenlift met een hijs capaciteit tot 17 ton en een maximale scheepslengte van 13 meter. Tevens stallen wij boten voor kortere tijd. Je kunt hierbij denken aan enkele dagen tot meerdere maanden. Sinds 2012 is het bij ons ook mogelijk om uw boot verwarmd en overdekt te stallen voor de winterperiode. Ook bieden wij de mogelijkheid om werkzaamheden te verrichten aan je boot. Vergeet niet tijdig een afspraak te maken voor uw stalling en winteronderhoud!

Botenlift

Onze boten lift kan schepen tot 17 ton liften met een maximale scheepslengte van 13 meter. Wil je je boot transporteren per trailer of dieplader? Wij regelen met grote precisie dat jouw waardevolle boot op de juiste manier geladen word. Ook kunnen wij je boot uit het water hijsen voor onderhoud of reparaties, schoonmaken van het onderwaterschip en het aanbrengen van anti-fouling. Bij eventuele schade aan je boot kunnen wij snel je boot ‘hoog en droog’ krijgen om uitgebreide vervolgschade te voorkomen.

Dry stacking

Voor kleine tot half grote boten kun je bij Ribowa na een dag varen je boot weer droog in de rekken plaatsen! Geen aangroei, dus geen grote schoonmaakbeurt aan het einde van het seizoen. Het werkt heel eenvoudig; je geeft aan wanneer je gaat varen, wij zorgen er voor dat de boot aangemeerd ligt zodat je meteen kunt genieten van je welverdiende dag watersport!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier.